JOSHUA što pruža RUAH

     Jedini Gospodin ti pristupa. Jedini Gospodin – Svjetlo svijeta… Prosvjetljenje naroda… jedini Gospodin je taj koji neprekidno, svjesno i uporno želi pristupiti tvom srcu. I koliko god ti teško bilo, Njemu na Križu (tijekom života… tijekom življenja) bješe još mnogo, mnogo, mnogo teže. 

     To je Joshua… koji će darovati Ruaha – Duha Mudrosti, Branitelja i Tješitelja što uvodi narod u svetu Vječnost i Zlo tu ne može napredovati koliko hoće – BUDITE toga svjesni. Jedini Gospodin, Početak Svršetak dobro poznaje moć Zla… znajući da je itekako neznatna spram MOĆI DOBRA! UZVJERUJ U TO!!! To je Misterij, ali to je sveti Blagoslov koji se i danas, tako iskvarenom i nemoralnom ne samo pojedincu, već i zajednicama želi pružiti. 

 
 

JOSHUA_sto_pruza_RUAH-01

© Neka nas svetost Sina svete Vječnosti dotakne za svu Vječnost


 
 

     Nema Mira onaj tko zadaje drugom nemir! Nema Mira onaj tko poznajući pravdu unutar četiri zida svjesno udjeljuje nepravdu, te razdjeljuje Dobro! Nema Mira… ! Upravo tu molitva itekako pomaže… Svaka molitva iz iskrena srca, s iskrenom nakanom itekako pomaže, udjeljujući svetost… svetost onom najpotrebnijem. Molite za najpotrebnije po svetoj Božjoj Volji, pa ćete vidjeti… Molite što češće na tu nakanu.

       Da ne duljim… želim te predati u molitvi… i molit za tebe… a ti pokušaj u ovom trenutku… pokušaj baš ovog trenutka predati sebe Gospodinu… i zahvali punim plućima za sve… 

 
 

JOSHUA_sto_pruza_RUAH-02

© Znajmo biti Bogu zahvalni na svoj postojećoj stvarnosti


 
 

       Blagoslovljen Bog bio u tvom životu. 

       Blagoslovljeno Nebo Ljubavi sišlo u tvoje srce… i ti mirno hodio sve do predanja života Nebu Istine.