Za Tobom ću

      Kako je čovjek, opet uz pogled i mogućnost svete Prisutnosti Neba u njegovom životu, opet vezan i obazriv na ovo zemaljsko… Kako je čovjek u svojoj konačnici slab… to upravo odaju tri životne scene pozvanih, ali ne i odazvanih. 

       Zamislite te uvjerenosti njihove ili naše: Za Tobom ću… uz tek puko obećanje, po uvjetu nekom, koje lomi sam Gospodin, već u startu… jer nema te istine, doli je sama Istina – Isus. 

       Naše Za Tobom ću ni u kom slučaju, ni u kom smislu, ne smije biti uvjetovano našim nekim uvjetima radi ciljeva nekog postignuća, već treba biti sama ponizna odluka usidrena u samoj Poniznosti i svetosti Volje Gospodnje, jer jedino tako možemo nasljedovati i odlukom uspjeti u nasljedovanju Sina Ljubavi. 

       Velika tragedija koja se danas događa, jest da ova Riječ biva preplavljena tolikom nečistoćom i krivim postupanjem prema Njoj, poput pitke vode kad biva zagađena i ne možeš doći do kapi svježine kojom ćeš sebe osvježiti, kao i svog bližnjeg. 

        Sveta Riječ… jedina Riječ… neka progovori ove večeri našem srcu, po Istini, kako bismo mogli spoznati koji je stvarni to put za nas… put kojeg je Mudrost Trojstva odredila i utkala u Vječnost samo za nas.