Štovateljima Raspetog Isusa

    “Otac je zasadio u Crkvi glavno drvo Križa i hoće da vi budete žarki vjetar od kojega će se rascvjetati Njegovi pupovi, da se ostvare želje što ih je Otac sam nadahnuo posljednjim velikim svećenicima da se svugdje pokazuje Moje Raspeto Tijelo, da se utječete svakoj od Mojih Rana, što su Vrata Neba i da surađujete s Mojim Otkupljenjem svagdanjim prikazivanjem svojih djela, sjedinjenih s Mojom Žrtvom i s Prežalosnim i Bezgrešnim Srcem Moje Presvete Majke.”

     “Pogledaj dobrog razbojnika, raspetog na svom križu i svoje vlastite grijehe, pošto si Mene toliko puta prezreo, te zavapi poput Njega za Moje Milosrđe. Neka štovatelji Raspetog Isusa i Prežalosnog Bezgrešnog Srca Marijinog nalaze svoj uzor i svoje prethodnike u onim vjernima što su okruživali Moj Križ. Ja ću među njima imati obraćenika poput Marije Magdalene; ljudi jednostavnih i poštenih poput vojnika što su objavili Moje Slavno Uskrsnuće, pošto su prije toga prisustvovali Mojem pogubljenju; muževa mudrih i utjecajnih, poput Nikodema i Josipa Arimatejskog; duša vjernih i posvećenih, poput Mojeg ljubljenog Apostola i svetih žena. Ostanite u društvu sa Mnom pod MOJIM KRIŽEM.

       Nastojte da budu čašćene Moje Rane, jer je to čašćenje vrijeme Otkupljenja i vaše je Otkupljenje u Mojim Ranama. Da se izvrši to Otkupljenje, Moj Otac traži od vas da svugdje bude pokazivano Moje Raspeto Tijelo, da prizor Kalvarije bude svugdje prisutan svim očima. Otac vam daje Moju Žrtvu da prožme duše Mojim Milosrđem, što će im otvoriti Kraljevstvo Nebesko.
 
 
© Ove, tako posebne i malene želje… kao i stvarnosti kojih sami možemo biti dionici… pokušajmo usvojiti, a mi vam ih pružamo zahvaljujući Porukama Milosrđa za Kraljevstvo, danih od samog Gospodina u vremenu siječnja i veljače 1964. godine, s crkvenim odobrenjem; Mali Put, br. 7 – Pobožnost Presvetim Ranama Isusovim (APOSTOLATSKI CENTAR “SAV-TVOJ”)