vlast Poniznosti

     Tražite nešto od Gospodina? Pazite što ištete. Pazite… Nemojte prenagliti ni u svojim traženjima, a ni u svojim očekivanjima… jer ako vam iskustvo života to do sada nije potvrdilo, potvrdit će. Ljubljeni, čuvajte srce. Čuvajte čak i svoja promišljanja od svijeta i vijeka… javnosti… S privatnosti kontaktirajte u svom životu, jer sve je postalo jako izloženo… kako svijetu, tako i opasnosti. 

      Znala je mati što ište. Znala je mati što traži. Znala je mati kome pružiti srca svojih sinova, jer je poznavala ljubav vlastitih sinova, kao i to da su spremni piti iz Kaleža Gospodinova. Vlast Poniznosti, sve u životu na neki način bistri i razjasni. Vlast Poniznosti ne dopušta ni licemjerje, a ni zavist. Treba biti čovjek od “zlatne sredine”, jer danas kao da je to najteže, a nekako najplodonosnije. 

      U kakvom izričaju, čitajući retke Mateja ti vidiš majku Zebedejevih? U kojem svjetlu ti promatraš one koji od Gospodina nešto ištu? Kako promatraš stvarnost oko Isusa? Gdje u svemu vidiš sebe? 

       Vlast Poniznosti ključa Srce. Odabranima pruža Ljubav Janjeta. Svetima podastire put blagoslova. Djevicama pruža ulje okrepe uz Mir. Vlast Poniznosti čuda čini već sada.