Sred Milosti Djeteta Isusa

       O, Sveto Dijete Isuse, promatrajući Tvoje Lice koje ukrašava slatki osmijeh, osjećam se prožet dubokim povjerenjem. O da, svemu se nadam od Tvoje Dobrote. Obasjaj mene i sve moje drage Tvojim osmjesima Milosti, te ću ja tako slaviti Tvoje beskrajno Milosrđe.

 
 

Sred_Milosti_Djeteta_Isusa-01

© Ostanimo prožeti Milošću Sina Vječnosti i neka nas Ljubav Njegova i dalje obasipa Svjetlom Dobrote…


 
 
ZAZIV

   Isuse, po Tvom svetom Djetinjstvu udijeli mi milost (navesti molbu) za koju te sada molim, ako je ona u skladu s Tvojom Voljom i mojim dobrom. Ne gledaj na moju nedostojnost, nego na moju vjeru i Tvoje beskrajno Milosrđe.
 
 
MOLITVA

     Isuse, slatko sjećanje koje raduje srce, slatka Prisutnosti… Nema ničeg blažeg, niti se čuje išta radosnije od tebe Isuse, Sine Božji. Isuse, Nado onih koji se kaju, o kako si samilostan prema onima koji Te zazivaju, dobar prema onima koji Te traže, a što si tek onima koji Te nađu?! Ne može to jezik izraziti, niti se da opisati. Tko je kušao, jedini može razumjeti što znači ljubiti Isusa. Isuse, budi naša radost, Ti koji si naša buduća nagrada. Neka u Tebi bude naša slava u vijeke vjekova. 

 

     O, Bože, koji si svog Jedinorođenog Sina učinio Spasiteljem ljudskog roda i predodredio da se zove Isus, udijeli nam Milost da s Onim čije ime častimo na zemlji budemo zauvijek u Vječnosti. Po Kristu Gospodinu našem. Amen.