Uz XI. obljetnicu nebeskog rođenja

Uz XI. obljetnicu nebeskog rođenja

 

    Promatrajući svu stvarnost koja se događa oko nas, te živeći tu potrebitost molitve, pružamo vam molitvu našem nebeskom anđelu… našoj dragoj Mihaeli, osobito u ove dane kad nas je 2012. godine, 9. prosinca napustila.

 
 

    Preljubljeni Oče Neba, Oče Stvoritelju Neba i Zemlje,
 

    Tebi je sve znano… Tebi je itekako sve poznato… i dok se pripremamo za jedanaesti nebeski rođendan naše drage Mihaele, molimo Te snažno Oče, da po svetosti trpljenja i patnje svake njene ovozemne godine života, godine tog milenog anđela… pogledaš na nas, na one koji su brinuli o njoj, na one koji su ju priveli Luci Spasa i Utočištu Milosti… kao i na one kojima danas itekako njen preslavni, prečisti i časni zagovor pomaže.

    Nisi samo djevičanstvom obgrlio njenu dušu i njen život, već i svetošću bijele halje mučeništva… s obzirom da je od samog rođenja, pa do svetosti prelaska u Vječnost Zagrljaja s Tobom, sa Sinom Tvojim, Otkupiteljem i Duhom Svetim, Životvorcem i čitavim Nebom svetih i anđela… ljubila dane života, ljubila Milošću Neba, podnoseći uz Mir i sveto Strpljenje, koje si joj samo Ti dao, svoj Križ…

    Sva punina njena života, bila je neizmjerna radost za one koji su ju poznavali, a sad i za one koji joj se utječu i ova tri dana pred dan njenog nebeskog prelaska, jer mi Ti zahvaljujemo Preslavni Bože na Žrtvi, kao i na Poruci koju si nam njenim životom htio pružiti.
 
Oče naš…
Zdravo Marijo…
Slava Ocu…
 

    Mileni sveti anđele, draga naša Mihaela, moli za nas.