Svjedočanstvom Krvi

   Ono što se događa unutar stvarnosti svijeta, kao da polako ulazi u nutrinu same Svetosti i samog Blagoslova… same Crkve. Svjedočanstvom Krvi, prisjetimo se uz važnost svetopisamskih poslanica, svi gotovo apostoli, pa i proroci, uz Sina Vječne svete Mudrosti, prolili su svoju krvi i dali svjedočanstvo koje je danas zanemareno, gotovo ismijano i na razne načine gotovo obezvrijeđeno, čak i od same nutrine onih koji bi trebali Svetosti pripadati. 

    Ljubav koja spaja, Ljubav je koja se uz Vjernost i Pravdu i Mir pronalazi. Ovo sve treba težiti Nebu same Svetosti – Bogu Stvoritelju i Uzdržavatelju svega. Molim Duha Svetog da nas sve vodi, te da nas sve upućuje u Istinu koja je s Križa izrekla svoje: “Evo ti Majke.” Kome? Samo sv. Ivanu, apostolu i evanđelistu? Ne! Nema zabune! Tu nema jasnijeg trenutka od objavljenja tko je naša Zagovornica… kao i tko je naša Odvjetnica pred Nebom i Sudom Vječnosti!

    Opasno je slijediti trend! Sam LifeSiteNews nam progovara o zastrašujućem postavljanju divovskog kipa, okrutnog božanstva, koji gotovo traži žrtvu djece – Molaha, ni više ni manje već ispred ulaza u rimski Koloseum. Čitajte i promatrajte stvarnost budnim očima! Nadalje, sve ono što dolazi i što odvodi od Prve Božje zapovijedi – Ja sam Gospodin Bog tvoj. Nemaj drugih bogova uz Mene. … vodi nas svjedočanstvu sv. Pavla, apostola, koji će u svojoj Prvoj poslanici Korinćanima zapisati: Ne možete piti čašu Gospodnju i čašu vražju. Ne možete biti sudionici stola Gospodnjeg i stola vražjeg. (1 Kor 10, 21)

     Da sažmemo – Evo ti Majke, biser je Križne Pouke. Evo ti Majke  utjeha je samog Neba. Evo ti Majke  riječi su što potiču na molitvu Kraljici Mira, Kraljici apostola i Kraljici vjernog ostatka Doma Izraelova… Stoga, potičemo vas otvorenosti pristupa molitvi… iskrenoj i žarkoj molitvi… molitvi pa i snažnijoj i većoj od gorušičina zrna… molitvi koja ruši sve zlikovačke planove… 

     Krv mučenika, da je ne znam o čemu riječ, ne zaslužuje pristup nikakva poganstva ili lažna božanstva! Krv mučenika zaslužuje samo gorak vapaj i suze pokajanja! To je naša Crkva! To nije samo Crkva pape, kardinala ili biskupa ili klerika… To je NAŠA CRKVA! Zauzmimo se! Hrabro i snažno pristupimo Istini! Istina oslobađa! Istina mijenja! Istina ruši! Istina opstaje! 

      Krvi Kristova, Pobjednice zlih duhova, spasi nas!