Svanuće Ljubavi

    Upravo ono što ti je najsvetije… što je najintimnije u dubinama tvog bića, tvog života… upravo to, danas, doživljava svoj Vrhunac, svoje Svanuće. Činjenica je da naš istinski život, u Gospodinu uronjen, baš danas Ispunjenje, Vječnost, Nebo… po Stvarnosti Križa i Vrhuncu Uskrsnuća, ne može, a da ne bude okrunjen uz svetost same Vječnosti – Boga Istine koji biva sred Prijestolja Mudrosti Živi Iskaz Trajne čovjekove sreće. Stoga ne čudi čežnja za Njim, kao i nedostatnost zemaljskog življenja, zemaljske sreće… jer Svanuće Ljubavi u tvoj život, po tvojoj Vjeri, kao i slobodi odabira, vječno može biti prisutno. 

     Bez obzira na sve ovo kozmičko… bez obzira na sve ovo tek vidno, još više prividno… bez obzira… pokušajte biti predani Nebu Ljubavi po molitvama kako ljudi koji mole za vas, još više vašim osobnim molitvama; po Poniznosti i Poslušnosti; po Istini i Djelatnosti… puno toga mi možemo zajedno, ali prvo treba biti u Posluhu Duhu Svetom. Vjerujte mi ljudi, postoje ti maleni anđeli – tek rođeni, već Patnji predodređeni. Nije lako njihovim roditeljima, njihovim obiteljima, pa vas molim da ih i vi stavite u svoje molitve. Život ide, ali iskustvo Života donosi Vječnost. Svakom čovjeku po svetosti Iskustva Boli, Patnje, Muke… pruženo biva ujedinjenje s Nebom.

 
 

Svanuce_Ljubavi-01

© Neka se dogodi Blagoslov Svanuća po istinskom zajedništvu


 
 

    Puno ima laži, manipulacije; prijevare i obmane. Puno ima licemjerstva, krivotvorenja; spekulacije i tlačenja. Puno… ali to nas ništa ne bi smjelo obeshrabriti, s obzirom da Dobrota koju Bog pruža ovom vremenu… ta Vječna Dobrota, kao i Pobjeda Križa… po svetosti miljenika Ljubavi naše, uvijek nadvladava svaku sjenu Zla… svaku sjenu paklene Sile… O, kako smo tog potrebiti. Štoviše tog biti svjestan, kao i onog da me grijeh, ako sam pod Milošću ne može u samo središte Pakla odvući. Bog je Pobjeda! Bog je Vječnost! Bog je Neumrlo DA! 

     Pristupi i duhom i dušom i tijelom tamo gdje te Vječnost poziva. Pristupi svetosti koja samo tvoje srce može oblikovati u čisti dragulj topline, nježnosti… jer od vijeka si predodabran za mnoge, za velika djela. Draga ženo, dragi čovječe… neka nadolazeće vrijeme Svanuća Ljubavi bude vrijeme prave Priprave… vrijeme koje će biti prostrano molitvom i posuto mirisom našeg trpljenja… vrijeme Uzdignuća Križa, kao i vrijeme gdje sam Blagoslov vlada… Svu sreću Neba i sav Blagoslov Raja, na tom putu želim vam od srca!