Za proslavu svetosti Božje Volje

Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Za proslavu svetosti Božje Volje

28 ruj @ 00:00 - 30 ruj @ 23:59

Trodnevnica

    Molimo žarko, predragi u Kristu, da se po zagovoru sv. Terezije od Djeteta Isusa, uistinu proslavi svetost Božje Volje. Ne tražeći vlastitu, već Božju Volju, odgajajmo se za stvarnost Vječnosti kojoj pripadamo… za koju i Majka Marija moli za nas… za svetost Vječnosti kojoj sežemo… da Joj pohitimo u susret… i po Volji Neba, budemo Tamo, gdje nam je sam Sin svete Vječnosti pripravio mjesta… pripravio stanove, kako je i sam to rekao… 
 

    Ljubi Nju Mojim Srcem. Ljubi Mene Njezinim Srcem. 
 
 

    O, draga sveta Terezijo od Djeteta Isusa, ti si rekla da bi se čovjek trebao posve pouzdati u Boga, jer Bog je tako moćan i milosrdan da se od Njega dobiva toliko koliko se pouzdanja i nade u Nj polaže. Hvala ti na pouci, moja mala svetice! Stavljam sve svoje ufanje u neizmjernu Božju Dobrotu i nadam se da će mi udijeliti Milost koju tražim. A ti, moja zaštitnice i zagovornice, podupri ove molbe.
 
Slava Ocu… (3×)
 
 

    O, draga sv. Terezijo od Djeteta Isusa, ti si obećala da nećeš gledati s nebeskih visina na nas bijedne stvorove, već da ćeš sići do nas da nam pomogneš. Siđi, mila svetice i pogledaj nevolju u kojoj se nalazim. Pomozi mi! Govori ti za me Božjemu Srcu i ono neće moći odbiti tvoje molbe.
 
Slava Ocu… (3×)
 
 

    O, draga, sveta Terezijo od Djeteta Isusa, rekla si da će tvoj rad biti u pomaganju i ublažavanju nevolja na Zemlji. Moja mala svetice, ti si sada u Raju pa ispuni svoje obećanje. Baci i na me jednu svoju ružu i isprosi mi od Dobrog Isusa milost koju po tvojemu zagovoru tražim.
 
Slava Ocu… (3×)
 
 

    Sve se ove tri molitve mole svakog dana; mogu se moliti i kao devetnica.
 
 
Izvor: 

  1. Petar Balta, Lidija Piskač – „Pobožnost sv. Tereziji od Djeteta Isusa”, Hosana, 27. rujan 2021.

Detalji

Početak:
28 ruj @ 00:00
Kraj:
30 ruj @ 23:59
Događaj Category: