Paklene muke Izdaje

     Draga braćo i sestre, nakon ovog Matejeva ulomka Evanđelja koje je za povijest Velike Srijede predviđeno po svim rimokatoličkim crkvama diljem svijeta na obznanjenje nama, vjernicima… predano iz Ljubavi i Riznice Mudrosti, evo vam tek nekoliko riječi za koje mi srce diše, titra… kuca… kako bi vam iz milja progovorilo… 

     Obraćajući se vlastitoj izdajici, Isus se obraća i svim budućim izdajicama ili Sinovima Jude. Izdaja kao podli čin ne može, a da ne ostane nekažnjena. I činjenica je da danas vlada SVIJEST IZDAJE, a izdajući bližnjega izdao se i sam Bog… ne po Sebi, jer Savršenost se ne može izdati, već po onom koji izdaje. 

     Koliko puta, u našem životu, zavlada trenutak: “Ne želim to raditi, jer znam da to nije dobro. Protivi se Bogu.”, a opet činimo i idemo u krivo. Ponavljam… vlada svijest izdaje! Pogledaj samo plod neke stabljike voća… jagode recimo… koje su aktualne već u ovo vrijeme… Kako li Priroda biva odana Bogu, a ta odanost sa sobom nosi miris čistoće, ljepote i svježine. Nasuprot tomu, izdaja sa sobom vuče paklene muke, oganj, smrad i razor koji vodi u ništavnost. 

      Budite sigurni da Paklene muke Izdaje već dugoročno iskre i po Zemlji čineći teška zlodjela… a mi se tom možemo oprijeti žrtvom i molitvom.